www.dresajcanin.com

Dresaj Canin

Cainele este un animal inteligent. Cu siguranta doriti ca acest lucru sa se cunoasca atunci cand este vorba de cainele dvs. Kappa Dresaj va propune un program de dresaj canin de specialitate adaptat cainelui dvs. In urma experientei acumulate de-a lungul anilor folosim metode de dresaj canin non-violente.

DisciplinaConsta in educarea cainelui in diferite medii si cuprinde mai multe etape si comenzi. Ai bucuria ca prietenul tau patruped te asculta iar plimbarile zilnice sunt o placere atat pentru tine cat si pentru el.


DE CE?
Dresajul este un pas importamt in relatia om-caine. Unul dintre principalele motive pentru a-ti dresa cainele este siguranta ta si a lui, deoarece in acest fel poti prevenii situatiile imprevizibile.
Momentul in care ai ales sa iti iei un caine este decisiv pentru prietenul tau patruped, el depinde de stapanul sau si va face totul pentru acesta.
Etapa I – educarea cainelui cu lesa
Etapa II – educarea cainelui liber (fara lesa)

Comenzi:

  • Pas
  • La picior
  • Sezi
  • Culcat
  • Astepta
  • Vino aici
  • N-ai voie

AVANTAJE
Cainele nu devine o povara de care vrei sa scapi, ci o placere pe care o cauti zi de zi.
Poti sa iesi la plimbare impreuna cu prietenul tau patruped fara sa ai grija imprevizibilului.
Libertatea cainelui de a merge fara a fi constrans de lesa, acordandu-i toata increderea.
Satisfactia ca cineva te asculta fara sa comenteze.

Ne Recomanda:

Sohterus Silvia Solist Teatru National de Opereta "Ion Dacian"

Am mai lucrat cu un caine dresat de catre Erik (dresaj special), atunci cand s-a montat la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian",spectacolul "Vaduva vesela", unde l-am avut ca partener pe Nico, un superb mastiff englez.
Daca doriti un dresor care sa va transforme puiul intr-un caine echilibrat si devotat, atunci puteti apela, cu incredere la Erik Tudor

VIDEO Dresaj canin cu lesa:

Dresaj Canin galerie foto